Με αυτό το σύνδεσμο φεύγετε από την τρέχουσα σελίδα. Στόχος : Facebook

Κρυολιπόλυση - COAX MED CIT

Coax Med CIT Medi B in Beauty
Coax Med CIT - Medi B in Beauty
Coax Med CIT Medi B in Beauty
Coax Med CIT - Medi B in Beauty
kryolipolisi coax med prin meta
Κρυολιπόλυση Coax Med Πριν & Μετά
kryolipolisi coax med prin meta
Κρυολιπόλυση Coax Med Πριν & Μετά
kryolipolisi coax med prin meta
Κρυολιπόλυση Coax Med Πριν & Μετά

Η κρυολιπόλυση παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ το 2012. Σε πρόσφατη μελέτη, που ανακοινώθηκε από την American Society for Aesthetic Plastic Surgery, αναφέρεται ότι με το σωστό σχεδιασμό θεραπειών, την ορθή εφαρμογή και με μία ή δύο επαναλήψεις τα αποτελέσματα της είναι συγκρίσιμα με αυτά της επεμβατικής λιποαναρρόφησης.

Το λίπος ψύχεται και καταστρέφεται μόνιμα
Πρόκειται για πρωτοποριακή τεχνολογία, αναίμακτη, κατά την οποία τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, συσσωρευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται. Η λιποκαταστροφή είναι τόσο μεγαλύτερη όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία που μπορεί να επιτύχει το μηχάνημα. Το Coax Med CIT επιτυγχάνει -10 . Η επιλεκτική, απόλυτα ελεγχόμενη, ψύξη του λιπώδους ιστού οδηγεί σε καταστροφή και αποσύνθεση των λιποκυττάρων και στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό με την φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού.

Σε 4-6 εβδομάδες η ορατή διαφορά

Κατά την έναρξη της θεραπείας μπορεί να σημειωθεί μια μικρή ενόχληση, η οποία στη συνέχεια υποχωρεί και είναι περισσότερο χαρακτηριστική η αίσθηση της χαλάρωσης. Η διάρκειά της για κάθε κύκλο είναι 60 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Αμέσως μετά παρατηρείται ήπια ερυθρότητα και μούδιασμα, τα οποία είναι παροδικά. Η ενδιαφερόμενη μπορεί να συνεχίσει άμεσα όλες τις δραστηριότητές της χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή έπειτα από περίπου 6 εβδομάδες, ενώ οι επαναλήψεις των θεραπειών μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα. Εξαιρετική βελτίωση εμφανίζεται όταν η τεχνική συνδυάζεται με τo λεμφικό μασάζ με τη μέθοδο LPG Endermologie με τη χρήση του μηχανήματος LPG Cellu M6, οπότε τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται πιο γρήγορα από τον οργανισμό, λόγω της ιστικής κινητοποίησης και της θεραπείας του συνδετικού ιστού. Σε περιοχές όπου απαιτείται σύσφιξη συνδυάζεται και με την δράση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) με το ισχυρό Coax CIT το οποίο πετυχαίνει ιδανική λείανση δέρματος μετά την μείωση πόντων!

Στην αρχή