Δερμοαπόξεση της Reviderm

Reviderm Skinpeeler

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να αποκτήσετε πιο λεία, λαμπερή και ελαστική επιδερμίδα χωρίς νυστέρι;

 

Σίγουρα όλοι μας νιώσαμε κάποια στιγμή ότι θέλουμε να βελτιώσουμε την όψη του προσώπου μας, αλλά η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε επεμβατικές μεθόδους μας τρομάζει. Αποκαλύψτε τον καλύτερο εαυτό σας με την ανώδυνη θεραπεία Microdermabrasion της

Reviderm.

«Η μέθοδος δερμοαπόξεσης της REVIDERM με μικροκρυστάλλους ανήκει στις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές Anti-Aging θεραπείες».

H Μέθοδος Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους της Reviderm πραγματοποιείται με το μηχάνημα Skinpeeler. To σύστημα Reviderm είναι πολλά περισσότερα από μια απλή δερμοαπόξεση. Πρόκειται για μια από τις πλέον αγαπημένες θεραπείες των γυναικών όσο και των ανδρών, αφορά το πρόσωπο αλλά και το σώμα. Η θεραπεία αυτή δεν ταυτίζεται με την μέθοδο δερμοαπόξεσης των δερματολόγων, καθώς είναι μια ολοκληρωμένη θεραπευτική διαδικασία χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως ξεφλούδισμα και ερεθισμό.

Η δερμοαπόξεση παίζει σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση της ομορφιάς σε παγκόσμιες κλινικές και αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αναγέννησης της Reviderm που εφαρμόζουμε.

 

Τι είναι η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους της Reviderm:

 

Ένα επαγγελματικό peeling είναι σημαντική υπόθεση για ένα αποτελεσματικά αναζωογονημένο δέρμα. Η μέθοδος δερμοαπόξεσης της Reviderm με μικροκρυστάλλους είναι καινοτόμα και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, είναι ελεγχόμενη και ήπια, αλλά κυρίως αποτελεσματική καθώς από την πρώτη κιόλας συνεδρία το αποτέλεσμα είναι ορατό. Η θεραπεία πραγματοποιείται μέσω της συσκεύης Skinpeeler, η οποία επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη.

 

Τα σημαντικότερα οφέλη της θεραπείας είναι:

 

  1. Αποτοξίνωση
  2. Αντιγήρανση
  3. Λείανση

 

Με επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ή σε συνδυασμό και με άλλες θεραπείες μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Πάντα με τις συμβουλές της αισθητικού εξατομικευμένα για κάθε περίπτωση.

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία:

 

Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και δέρματος

Φωτογήρανση

Πανάδες, μέλασμα

Ακμή, ουλές ακμής

Λιπαρότητα, σμηγματόρροια

Ραγάδες

Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

 

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι μια διαδικασία ειδική και ξεχωριστή για το κάθε άτομο. Είναι απλή, ανώδυνη διάρκειας 60 λεπτών. Αμέσως μετά είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας και να φορέσετε μακιγιάζ εφόσον τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείτε τηρούν τις προϋποθέσεις όσον αφορά την ποιότητα των συστατικών τους.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται:

 

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται εξαρτάται από την περίπτωση.

Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Ωστόσο, για να διατηρήσουμε την νεανικότητα του δέρματος, να δώσουμε ώθηση στο δέρμα να ανακτήσει τις δικές του φυσικές λειτουργίες, προτείνουμε να ξεκινά πρώτα ως μια θεραπεία με τουλάχιστον 6 συνεχείς θεραπείες (μία φορά την εβδομάδα) και στη συνέχεια θα ήταν ιδανικό να πραγματοποιείται μια συνεδρία συντήρησης μια φορά τον μήνα. *

 

*Για δέρματα τα οποία έχουν έντονες δυσλειτουργίες και μεγαλύτερες απαιτήσεις όπως αντιγήρανση είναι απαραίτητο να εκτιμηθεί η κατάσταση από την αισθητικό μας έτσι ώστε να επιλεγεί η ιδανική συχνότητα και το ακριβές είδος της θεραπείας.