Ελεγχόμενη Μικρο-Απολέπιση

Peelings

PRO POWER PEEL DERMALOGICA

 

 

 

ΝΕΟ Pro Power Peel η εμπειρία της απολέπισης επαναπροσδιορίζεται

 

Ο κύκλος του κυττάρου μειώνεται σταδιακά με την πάροδο των ετών, από περίπου 20 μέρες σε ένα νεαρό άτομο, σε 30+ μέρες για κάποιο μεγαλύτερο. H μείωση αυτή, επηρεάζει την εμφάνιση και την υφή του δέρματος με ποικίλους τρόπους. Ενώ έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης αυτών των αλλαγών, η χημική απολέπιση δεν είναι μια συγκεκριμένη θεραπεία που θα ταιριάξει σε όλους τους τύπους δέρματος.

Για καλύτερα αποτελέσματα, ένα απολεπιστικό θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρό, επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση, αλλά όχι τόσο ισχυρό σε βαθμό που να προκαλέσει φλεγμονή στις στοιβάδες του δέρματος.

Στη dermalogica® αναπτύσσουμε διαρκώς καινοτόμους τρόπους, ώστε να προσφέρουμε στους ειδικούς του δέρματος τα «εργαλεία»  να δημιουργήσουν πλήρως εξατομικευμένες θεραπείες  για κάθε τύπο δέρματος. Με γνώμονά μας το παραπάνω, είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε το πλήρως προσαρμοζόμενο και εξαιρετικά ισχυρό απολεπιστικό σύστημα του Pro Power Peel– δίνοντας την ευελιξία στους ειδικούς φροντίδας του δέρματος να δημιουργούν εξειδικευμένα απολεπιστικά, τα οποία θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Το ισχυρότερο και ταχύτερο μας απολεπιστικό μέχρι τώρα, το Pro Power Peel περιέχει μια ολοκληρωμένη σειρά από απολεπιστικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των Άλφα Υδροξυοξέων (AHAs) και Βήτα Υδροξυοξέων (BHAs). Κάθε ένα από αυτά, έχει διαφορετικό μοριακό βάρος και διεισδύει σε διαφορετικά  επίπεδα στο δέρμα, επιτρέποντας στους ειδικούς φροντίδας του δέρματος να δημιουργούν προσαρμοσμένες θεραπείες που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων του δέρματος – από σημάδια πρόωρης  γήρανσης μέχρι ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος και εξάρσεις.

Συνοπτικά, το νέο Pro Power Peel επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της απολέπισης – επιτρέποντας στους ειδικούς φροντίδας του δέρματος να προσφέρουν στους πελάτες ένα διαφορετικό, προσαρμοσμένο απολεπιστικό σε κάθε θεραπεία.