Μεσοθεραπείες με Roller-Dermapen

Me-Solutions

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΞΩΚΥΤΤΑΡΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ

 

Ιδιότητες:

Μείγμα ενεργών συστατικών που στοχεύει στην αποκατάσταση της εξωκυττάριας ουσίας, παρέχοντας όγκο και υγρασία για τη μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης. Ενισχύει την ελαστικότητα και την υγρασία του δέρματος.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ

 

Ιδιότητες:

Ο ορός Firming περιέχει έναν συνδυασμό ενεργών συστατικών που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, προκαλούν τη συστολή και σύμπτυξη των ινών κολλαγόνου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος. Λειαίνει και εξαλείφει τις ρυτίδες τις ρυτίδες που δημιουργούνται από τη χαλάρωση, παρέχει άμεση σύσφιξη και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

 

ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

Ιδιότητες:

Εξαιρετικό βιολογικό σύμπλοκο για την αντιμετώπιση της βιολογικής γήρανσης που παρουσιάζεται με τη μορφή γραμμών έκφρασης, ρυτίδων, ξηρότητας και χαλάρωσης του δέρματος. Το σύμπλεγμα βιταμινών παρέχει μια ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση της βιολογικής γήρανσης διότι περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, νουκλεϊκά οξέα, συνένζυμα σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ. Η συνέργεια αυτών των δραστικών συστατικών παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, υποστηρίζει την πρωτεϊνική σύνθεση, εντατικοποιεί τους ιοντικούς και μικροκυκλοφοριακούς παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την ενυδάτωση του δέρματος και τη σύνθεση κολλαγόνου. Επίσης υποστηρίζει όλους τους μηχανισμούς που επιτρέπουν την αποκατάσταση του χρωματικού τόνου, την ελαστικότητα και ενυδάτωση του δέρματος.

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ & ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

Ιδιότητες:

Ενεργό διάλυμα για τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης του δέρματος. Τα ενεργά του συστατικά διαθέτουν ισχυρή ικανότητα απορρόφησης υγρασίας, καθιστώντας το ως το πλέον κατάλληλο διάλυμα για την αποκατάσταση και διατήρηση του ιδανικού επιπέδου υγρασίας. Συμβάλλει στη σύνθεση αρκετών κυτταρικών μελών όπως και στην παραγωγή ινοβλαστών, ελαστίνης και κολλαγόνου χαρίζοντας ένα Lifting effect στο χαλαρωμένο δέρμα. Επίσης αναστέλλει τη δράση των ελευθέρων ριζών και μειώνει τις γεροντικές κηλίδες.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

 

Ιδιότητες:

Το cocktail Restructurer διεγείρει τους ινοβλάστες και συμβάλλει ενεργά στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνοντας την εξωκυττάρια ουσία του χορίου. Τα ενεργά του συστατικά αποτρέπουν τον εκφυλισμό του συνδετικού ιστού, τη δυσλειτουργία του κυτταρικού μεταβολισμού, αναστέλλουν την πρόωρη κυτταρική γήρανση και συμβάλλουν στην αναγέννηση του ιστού και την ενυδάτωση του δέρματος.

 

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

Το cocktail πλούσιο σε Vit C, ενδυναμώνει και αυξάνει την ανθεκτικότητα και ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζοντας μια πιο λαμπερή και νεανική εμφάνιση. Είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη της γήρανσης, μειώνει αισθητά την εμφάνιση των ρυτίδων εντατικοποιώντας τη σύνθεση κολλαγόνου και μειώνοντας τη χαλάρωση του δέρματος. Έχει άμεσο ρόλο στη διέγερση των ινοβλαστών ως συμπαράγοντας στην υδροξύλωση των αμινοξέων, προλίνη και λυσίνη. Επίσης περιορίζει την υπερμελάχρωση.

 

Σύνθεση: Ασκορβικό οξύ

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

 

Ιδιότητες:

Το cocktail Hair Loss Control είναι ένα αποτελεσματικό διάλυμα για την πρόληψη της τριχόπτωσης και την ανάπτυξη της τρίχας. Τα πεπτίδια χαλκού βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και αναστέλλουν την 5α αναγωγάση που είναι υπεύθυνη για την τριχόπτωση.

Το Hair Loss Control αυξάνει το πάχος της τρίχας και παρέχει στο τριχοθυλάκιο τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η δράση των ενεργών συστατικών στη βάση του θύλακα επιμηκύνει την αναγενή φάση της τρίχας και χαρίζει υγιή μαλλιά.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

 

Ιδιότητες:

Ο συνδυασμός των δραστικών του συστατικών αναστέλλει την επίδραση του ενζύμου τυροσινάσης, μειώνοντας έτσι τη σύνθεση της μελανίνης. Επιπροσθέτως επιτρέπει μεγαλύτερη επιδερμική ανανέωση και αναστολή της δράσης των ελευθέρων ριζών, ως βασικό παράγοντα στην ανάπτυξη της υπέρχρωσης.