<

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

03
 Χαμογελαστές κοπέλες που έχουν επιλέξει την θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας από τα Medi B in Beauty


Διάσημη τεχνολογική καινοτομία.

Τα Medi B In Beauty σας προσφέρουν το ριζικά ανασχεδιασμένο CELLU M6 Integral αποκλειστικά στην Βόρειο Ελλάδα που συνδυάζει δύναμη και λεπτότητα δημιουργώντας ένα πρωτοπόρο τεχνολογικά αποτέλεσμα.

Μεγάλο εύρος στοχευμένων προγραμμάτων για:

20 και πλέον προγράμματα στοχευμένα στο πρόβλημα που σας απασχολεί.

Με παρουσία σε περισσότερες από 110 χώρες, η LPG είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση με το CELLU M6 Integral και με τις αποκλειστικές και 100% φυσικές τεχνικές αδυνατίσματος και αντιγήρανσης (κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας).

Πριν από 26 χρόνια, η LPG παρουσίασε την πρώτη φυσική και μη επεμβατική λύση για να ζούμε σε αρμονία με το σώμα μας.
Οι παντεταρισμένες τεχνολογίες των θεραπειών του συνδετικού ιστού συνεχίζουν να εξελίσσονται και να εκπλήσσουν με τα θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία, όσο και την ομορφιά.

Vaculase®

Φάση 1: Εν τω βάθει διέγερση με Διόδους Laser στα 810Nm
Οι διόδοι λέιζερ επανενεργοποιούν και ενισχύουν την αρτηριακή, φλεβική και λεμφική μικροκυκλοφορία, ενθαρρύνοντας τη νεοαγγειογένεση των ενδοδερμικών αγγείων. Η ενέργεια φωτός λέιζερ έχει επίσης ωφέλιμες επιδράσεις τόσο στην μείωση του όγκου των λιποκυττάρων όσο και στη δραστηριότητα των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Φάση 2: Τοπική ψύξη
Το τοπικό σύστημα ψύξης ενισχύει το αποτέλεσμα μείωσης του όγκου, βελτιστοποιώντας την επαναπορρόφηση του οιδήματος με την τόνωση της αγγειακής δραστηριότητας.

Φάση 3: Λιπομασάζ
Το ρυθμικό Vaculase® μασάζ αναρρόφησης, συμβάλει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, διεγείρει τις διαδικασίες της λεμφοαποστράγγισης και διέγερσης των ιστών, ενισχύοντας την αποκατάσταση της κανονικής ελαστικής τάσης στο κολλαγόνο του δέρματος.

To Vaculase® εφοδιασμένο με τις διόδους του Lipo Laser στα 810Nm είναι μια νέα εναλλακτική αισθητική μέθοδος, για την μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία με το Vaculase® φέρεται να είναι εξίσου αποτελεσματική με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση χωρίς βέβαια τις τόσο σημαντικές επιβαρύνσεις μιας χειρουργικής επέμβασης.

Τα λιποκύτταρα μετά την ηλικία των 18 ετών παύουν να αναπαράγονται. Τότε σε συνάρτηση με τον τρόπο ζωής (διατροφικές συνήθειες κ.λπ.) αυξάνεται ο όγκος τους και έτσι εμφανίζονται εναποθέσεις διογκωμένων λιποκυττάρων σε διάφορα σημεία του σώματος. Τα λιποκύτταρα κατά κύριο λόγο αποτελούνται από τριγλυκερίδια και νερό.

Το Vaculase® Lipolaser σχεδιάστηκε ακριβώς για την δραστική μείωση του όγκου των λιποκυττάρων, αλλά και για την σύσφιγξη και τόνωση του δέρματος. Η εκπομπή χαμηλής ισχύος Laser 810Nm, δημιουργεί ένα χημικό ερέθισμα στα λιποκύτταρα, κατά την οποία τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια διασπώνται σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη. Στη συνέχεια απομακρύνονται μέσω καναλιών των κυτταρικών μεμβρανών των λιποκυττάρων στον μεσοκυττάριο χώρο και έπειτα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, μέρος αυτών, αποβάλλεται από το σώμα μέσω της αποδημητικής οδού, ενώ μέρος αυτών καταλήγουν στο ήπαρ όπου και μεταβολίζονται. Επίσης τα λιπαρά οξέα και η γλυκερόλη μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, μεταφέρονται σε όλο το σώμα και στους ιστούς όπου και χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό, κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού, για να παράξουν ενέργεια. Αυτή η διαδικασία της απελευθέρωσης των λιπαρών οξέων είναι η φυσική αντίδραση του σώματος, όταν αυτό χρειάζεται την αποθηκευμένη ενέργεια. Το νερό επίσης μεταφέρει τα περιττά ελεύθερα λιπαρά οξέα, μέσω του λεμφικού συστήματος στους νεφρούς και στη συνέχεια απομακρύνονται από το σώμα μέσω των ούρων.

Έτσι είναι σαφές ότι το Lipo Laser του Vaculase® προκαλεί μία φυσική αντίδραση του σώματος για την μείωση των λιποκυττάρων χωρίς αρνητικές επιδράσεις στις περιβάλλουσες δομές του δέρματος, όπως τα αγγεία και τα περιφερικά νεύρα.

VACU POWER

Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής και θάλαμο υποπίεσης, μέσα στον οποίο βρίσκεται ο διάδρομος αλλά και το σώμα μας από την μέση και κάτω.

Η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση, έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος στις «προβληματικές» περιοχές. Στις περιοχές δηλαδή που οι ιστοί τους δεν αιματώνονται επαρκώς και γι’ αυτό ακριβώς έχουν δημιουργηθεί λιποαποθήκες ή και κυτταρίτιδα.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Με την αερόβια άσκηση ενισχύεται η καύση των λιπαρών οξέων στους μύες, δίνοντας την εκκίνηση στη διαδικασία της καύσης του λίπους.
 • Στη συνέχεια, η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) «κατευθύνει» την καύση του λίπους στα επιθυμητά σημεία.
 • Κατά τη διάρκεια της κίνησης, η αρνητική πίεση επηρεάζει το δέρμα με μια τακτική συχνότητα, η οποία αυξάνει και επιταχύνει την κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα.

Όπως γνωρίζουμε το λεμφικό σύστημα βρίσκεται πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Η δυσλειτουργία του συστήματος αυτού οδηγεί σε ανεπαρκή κυκλοφορία αίματος και σε συσσώρευση κατάλοιπων μέσα στο σώμα μας σε διάφορες περιοχές, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «φωλιές».

Είναι γνωστές περιοχές, και τις έχουμε δει και αγγίξει όλοι. Έχουν όνομα και προκαλούν πολλά προβλήματα. Μιλάμε για την κυτταρίτιδα και τα «ψωμάκια» ή αλλιώς τοπικό πάχος. Αναφερόμαστε τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Ο συνδυασμός των παραπάνω τριών παραμέτρων έχει ως αποτέλεσμα τα λιπαρά οξέα να μεταφέρονται μέσω των αρτηριών κατευθείαν στους μύες, όπου και μετατρέπονται πλήρως σε κινητική ενέργεια («καίγονται»).

Αποτελέσματα:
Από την 1η συνεδρία θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα κι ανάλαφρα, στην 3η συνεδρία θα παρατηρήσετε αισθητή διαφορά στην κυτταρίτιδα, στην 6η συνεδρία θα έχουν απομακρυνθεί περιττοί πόντοι από την κοιλιά και τους γοφούς σας, στην 8η συνεδρία θα ακούτε κολακευτικά σχόλια για το πόσο έχετε αλλάξει, στην 12η συνεδρία θα πρέπει να αποχαιρετήσετε κάποια από τα ρούχα σας. Επιλέξτε τα κέντρα αισθητικής Medi B in Beauty και ακολουθήστε μία επιτυχημένη θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ALIDYA

Το ALIDYA, ένα προϊόν για την θεραπεία και βελτίωση των ατελειών του δέρματος οι οποίες αποτελούνται από μεταβολές στην στοιβάδα του λιπώδους ιστού. Είναι το αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων ερευνών στο πεδίο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Η δράση του, βασίζεται στην επαναστατική υπόθεση για την παθογένεια της κυτταρίτιδας η οποία σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου. Η επαναστατική σύνθεση του ALIDYA εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών ( σιδήρου και αιμοσιδηρίνης ) η οποία προκαλεί την διόγκωση των λιποκυττάρων και συνεπώς αποτελεί μία ιδανική θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

Το ALIDYA με τη δράση του διαλυτοποιεί και αφαιρεί τοξικά εξωκυτταρικά στοιχεία, αλκαλοποιεί την εξωκυτταρική μήτρα, βελτιώνει την οξυγόνωση του ιστού, παρέχει τα συστατικά για την μητρική ανασύνθεση και ρυθμίζει την φυσιολογική λειτουργία των λιποκυττάρων στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

BTL Shockwave- Κρουστικός υπέρηχος

Η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Η τυπική όψη φλούδας πορτοκαλιού, στους μηρούς, τους γλουτούς και τα μπράτσα, επηρεάζει το 80% των γυναικών ανεξάρτητα με το ύψος, το βάρος ή την ηλικία τους.

Η κυτταρίτιδα έχει γίνει ένα μεγάλο θέμα στην σημερινή κοινωνία, με σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής.

Οι γυναίκες ψάχνουν για μια θεραπεία, γρήγορη και αποτελεσματική με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Τι είναι η Κυτταρίτιδα

Η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό.

Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και την διόγκωση των λιποκυψελών του συγκεκριμένου σημείου που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.

Τί θεραπείες υπάρχουν

Οι τρέχουσες μη επεμβατικές θεραπείες λειτουργούν κυρίως στο δέρμα ενώ το πρόβλημα ξεκίνα από Τον υποδόριο ίστο.

Το BTL Shockwave είναι η επιστημονικά αποδεδειγμένη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, τεχνολογία που βασίζεται στα εξωσωματικά κρουστικά κύματα

Τί είναι τα ακουστικά κύματα και πως δρουν

Τα ακουστικά κύματα ανήκουν στην οικογένεια των κρουστικών κυμάτων.

Ο κρουστικός υπέρηχος είναι μια «εξωσωματική θεραπεία» αντιμετώπισης ποικίλων βλαβών στο λιπώδη ιστό.

Ανήκει στην κατηγορία υπερήχων με πολύ μεγάλη ισχύ και χαμηλή συχνότητα, που καταστρέφουν τα λιποκύτταρα.

Τα μηχανικά κύματα μπορούν να διαπεράσουν την επιφάνεια του σώματος , δίχως να προκαλέσουν τραυματισμό και να επιδράσουν θεραπευτικά σε προκαθορισμένες περιοχές στο σώμα.

Τα Αποτελέσματα της θεραπείας των Ακουστικών Κυμάτων

Ο κρουστικός υπέρηχος είναι προσαρμοσμένος στην αποτελεσματική θεραπεία δερματολογικών και αισθητικών καταστάσεων, ειδικότερα για την κυτταρίτιδα , το τοπικό πάχος και τη σύσφιξη από την πρώτη εφαρμογή.

 • Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος κατά 50%
 • Αύξηση της συνοχής των ιστών
 • Αύξηση της μικροκυκλοφορίας και αίσθηση ελαφρότητας στα άκρα
 • Καλύτερη μεταφορά των διάμεσων υγρών του σώματος
 • Ορατή μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
 • Σμίλευση του περιγράμματος του σώματος
 • Αύξηση της ποιότητας των αποτελεσμάτων για 3 μήνες μετά το τέλος της θεραπείας.

Τα Ακουστικά Κύματα (AW) εφαρμόζονται σε μηρούς, γλουτούς, γοφούς, κοιλιά, γάμπες, μέση και έσω μέρος γόνατου.

Η εφαρμογή είναι σύντομη και ευχάριστη και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό.

Η θεραπεία εφαρμόζεται και σε άντρες που θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος.

LPG


Διάσημη τεχνολογική καινοτομία.

Τα Medi B In Beauty σας προσφέρουν το ριζικά ανασχεδιασμένο CELLU M6 Integral αποκλειστικά στην Βόρειο Ελλάδα που συνδυάζει δύναμη και λεπτότητα δημιουργώντας ένα πρωτοπόρο τεχνολογικά αποτέλεσμα.

Μεγάλο εύρος στοχευμένων προγραμμάτων για:

20 και πλέον προγράμματα στοχευμένα στο πρόβλημα που σας απασχολεί.

Με παρουσία σε περισσότερες από 110 χώρες, η LPG είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση με το CELLU M6 Integral και με τις αποκλειστικές και 100% φυσικές τεχνικές αδυνατίσματος και αντιγήρανσης (κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας).

Πριν από 26 χρόνια, η LPG παρουσίασε την πρώτη φυσική και μη επεμβατική λύση για να ζούμε σε αρμονία με το σώμα μας.
Οι παντεταρισμένες τεχνολογίες των θεραπειών του συνδετικού ιστού συνεχίζουν να εξελίσσονται και να εκπλήσσουν με τα θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία, όσο και την ομορφιά.

LIPOLASER VACULASE

Vaculase®

Φάση 1: Εν τω βάθει διέγερση με Διόδους Laser στα 810Nm
Οι διόδοι λέιζερ επανενεργοποιούν και ενισχύουν την αρτηριακή, φλεβική και λεμφική μικροκυκλοφορία, ενθαρρύνοντας τη νεοαγγειογένεση των ενδοδερμικών αγγείων. Η ενέργεια φωτός λέιζερ έχει επίσης ωφέλιμες επιδράσεις τόσο στην μείωση του όγκου των λιποκυττάρων όσο και στη δραστηριότητα των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Φάση 2: Τοπική ψύξη
Το τοπικό σύστημα ψύξης ενισχύει το αποτέλεσμα μείωσης του όγκου, βελτιστοποιώντας την επαναπορρόφηση του οιδήματος με την τόνωση της αγγειακής δραστηριότητας.

Φάση 3: Λιπομασάζ
Το ρυθμικό Vaculase® μασάζ αναρρόφησης, συμβάλει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, διεγείρει τις διαδικασίες της λεμφοαποστράγγισης και διέγερσης των ιστών, ενισχύοντας την αποκατάσταση της κανονικής ελαστικής τάσης στο κολλαγόνο του δέρματος.

To Vaculase® εφοδιασμένο με τις διόδους του Lipo Laser στα 810Nm είναι μια νέα εναλλακτική αισθητική μέθοδος, για την μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία με το Vaculase® φέρεται να είναι εξίσου αποτελεσματική με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση χωρίς βέβαια τις τόσο σημαντικές επιβαρύνσεις μιας χειρουργικής επέμβασης.

Τα λιποκύτταρα μετά την ηλικία των 18 ετών παύουν να αναπαράγονται. Τότε σε συνάρτηση με τον τρόπο ζωής (διατροφικές συνήθειες κ.λπ.) αυξάνεται ο όγκος τους και έτσι εμφανίζονται εναποθέσεις διογκωμένων λιποκυττάρων σε διάφορα σημεία του σώματος. Τα λιποκύτταρα κατά κύριο λόγο αποτελούνται από τριγλυκερίδια και νερό.

Το Vaculase® Lipolaser σχεδιάστηκε ακριβώς για την δραστική μείωση του όγκου των λιποκυττάρων, αλλά και για την σύσφιγξη και τόνωση του δέρματος. Η εκπομπή χαμηλής ισχύος Laser 810Nm, δημιουργεί ένα χημικό ερέθισμα στα λιποκύτταρα, κατά την οποία τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια διασπώνται σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη. Στη συνέχεια απομακρύνονται μέσω καναλιών των κυτταρικών μεμβρανών των λιποκυττάρων στον μεσοκυττάριο χώρο και έπειτα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, μέρος αυτών, αποβάλλεται από το σώμα μέσω της αποδημητικής οδού, ενώ μέρος αυτών καταλήγουν στο ήπαρ όπου και μεταβολίζονται. Επίσης τα λιπαρά οξέα και η γλυκερόλη μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, μεταφέρονται σε όλο το σώμα και στους ιστούς όπου και χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό, κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού, για να παράξουν ενέργεια. Αυτή η διαδικασία της απελευθέρωσης των λιπαρών οξέων είναι η φυσική αντίδραση του σώματος, όταν αυτό χρειάζεται την αποθηκευμένη ενέργεια. Το νερό επίσης μεταφέρει τα περιττά ελεύθερα λιπαρά οξέα, μέσω του λεμφικού συστήματος στους νεφρούς και στη συνέχεια απομακρύνονται από το σώμα μέσω των ούρων.

Έτσι είναι σαφές ότι το Lipo Laser του Vaculase® προκαλεί μία φυσική αντίδραση του σώματος για την μείωση των λιποκυττάρων χωρίς αρνητικές επιδράσεις στις περιβάλλουσες δομές του δέρματος, όπως τα αγγεία και τα περιφερικά νεύρα.

VACU POWER

Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής και θάλαμο υποπίεσης, μέσα στον οποίο βρίσκεται ο διάδρομος αλλά και το σώμα μας από την μέση και κάτω.

Η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση, έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος στις «προβληματικές» περιοχές. Στις περιοχές δηλαδή που οι ιστοί τους δεν αιματώνονται επαρκώς και γι’ αυτό ακριβώς έχουν δημιουργηθεί λιποαποθήκες ή και κυτταρίτιδα.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Με την αερόβια άσκηση ενισχύεται η καύση των λιπαρών οξέων στους μύες, δίνοντας την εκκίνηση στη διαδικασία της καύσης του λίπους.
 • Στη συνέχεια, η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) «κατευθύνει» την καύση του λίπους στα επιθυμητά σημεία.
 • Κατά τη διάρκεια της κίνησης, η αρνητική πίεση επηρεάζει το δέρμα με μια τακτική συχνότητα, η οποία αυξάνει και επιταχύνει την κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα.

Όπως γνωρίζουμε το λεμφικό σύστημα βρίσκεται πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Η δυσλειτουργία του συστήματος αυτού οδηγεί σε ανεπαρκή κυκλοφορία αίματος και σε συσσώρευση κατάλοιπων μέσα στο σώμα μας σε διάφορες περιοχές, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «φωλιές».

Είναι γνωστές περιοχές, και τις έχουμε δει και αγγίξει όλοι. Έχουν όνομα και προκαλούν πολλά προβλήματα. Μιλάμε για την κυτταρίτιδα και τα «ψωμάκια» ή αλλιώς τοπικό πάχος. Αναφερόμαστε τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Ο συνδυασμός των παραπάνω τριών παραμέτρων έχει ως αποτέλεσμα τα λιπαρά οξέα να μεταφέρονται μέσω των αρτηριών κατευθείαν στους μύες, όπου και μετατρέπονται πλήρως σε κινητική ενέργεια («καίγονται»).

Αποτελέσματα:
Από την 1η συνεδρία θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα κι ανάλαφρα, στην 3η συνεδρία θα παρατηρήσετε αισθητή διαφορά στην κυτταρίτιδα, στην 6η συνεδρία θα έχουν απομακρυνθεί περιττοί πόντοι από την κοιλιά και τους γοφούς σας, στην 8η συνεδρία θα ακούτε κολακευτικά σχόλια για το πόσο έχετε αλλάξει, στην 12η συνεδρία θα πρέπει να αποχαιρετήσετε κάποια από τα ρούχα σας. Επιλέξτε τα κέντρα αισθητικής Medi B in Beauty και ακολουθήστε μία επιτυχημένη θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ALIDYA

Το ALIDYA, ένα προϊόν για την θεραπεία και βελτίωση των ατελειών του δέρματος οι οποίες αποτελούνται από μεταβολές στην στοιβάδα του λιπώδους ιστού. Είναι το αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων ερευνών στο πεδίο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Η δράση του, βασίζεται στην επαναστατική υπόθεση για την παθογένεια της κυτταρίτιδας η οποία σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου. Η επαναστατική σύνθεση του ALIDYA εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών ( σιδήρου και αιμοσιδηρίνης ) η οποία προκαλεί την διόγκωση των λιποκυττάρων και συνεπώς αποτελεί μία ιδανική θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

Το ALIDYA με τη δράση του διαλυτοποιεί και αφαιρεί τοξικά εξωκυτταρικά στοιχεία, αλκαλοποιεί την εξωκυτταρική μήτρα, βελτιώνει την οξυγόνωση του ιστού, παρέχει τα συστατικά για την μητρική ανασύνθεση και ρυθμίζει την φυσιολογική λειτουργία των λιποκυττάρων στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

BTL Shockwave- Κρουστικός υπέρηχος

Η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Η τυπική όψη φλούδας πορτοκαλιού, στους μηρούς, τους γλουτούς και τα μπράτσα, επηρεάζει το 80% των γυναικών ανεξάρτητα με το ύψος, το βάρος ή την ηλικία τους.

Η κυτταρίτιδα έχει γίνει ένα μεγάλο θέμα στην σημερινή κοινωνία, με σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής.

Οι γυναίκες ψάχνουν για μια θεραπεία, γρήγορη και αποτελεσματική με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Τι είναι η Κυτταρίτιδα

Η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό.

Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και την διόγκωση των λιποκυψελών του συγκεκριμένου σημείου που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.

Τί θεραπείες υπάρχουν

Οι τρέχουσες μη επεμβατικές θεραπείες λειτουργούν κυρίως στο δέρμα ενώ το πρόβλημα ξεκίνα από Τον υποδόριο ίστο.

Το BTL Shockwave είναι η επιστημονικά αποδεδειγμένη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, τεχνολογία που βασίζεται στα εξωσωματικά κρουστικά κύματα

Τί είναι τα ακουστικά κύματα και πως δρουν

Τα ακουστικά κύματα ανήκουν στην οικογένεια των κρουστικών κυμάτων.

Ο κρουστικός υπέρηχος είναι μια «εξωσωματική θεραπεία» αντιμετώπισης ποικίλων βλαβών στο λιπώδη ιστό.

Ανήκει στην κατηγορία υπερήχων με πολύ μεγάλη ισχύ και χαμηλή συχνότητα, που καταστρέφουν τα λιποκύτταρα.

Τα μηχανικά κύματα μπορούν να διαπεράσουν την επιφάνεια του σώματος , δίχως να προκαλέσουν τραυματισμό και να επιδράσουν θεραπευτικά σε προκαθορισμένες περιοχές στο σώμα.

Τα Αποτελέσματα της θεραπείας των Ακουστικών Κυμάτων

Ο κρουστικός υπέρηχος είναι προσαρμοσμένος στην αποτελεσματική θεραπεία δερματολογικών και αισθητικών καταστάσεων, ειδικότερα για την κυτταρίτιδα , το τοπικό πάχος και τη σύσφιξη από την πρώτη εφαρμογή.

 • Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος κατά 50%
 • Αύξηση της συνοχής των ιστών
 • Αύξηση της μικροκυκλοφορίας και αίσθηση ελαφρότητας στα άκρα
 • Καλύτερη μεταφορά των διάμεσων υγρών του σώματος
 • Ορατή μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
 • Σμίλευση του περιγράμματος του σώματος
 • Αύξηση της ποιότητας των αποτελεσμάτων για 3 μήνες μετά το τέλος της θεραπείας.

Τα Ακουστικά Κύματα (AW) εφαρμόζονται σε μηρούς, γλουτούς, γοφούς, κοιλιά, γάμπες, μέση και έσω μέρος γόνατου.

Η εφαρμογή είναι σύντομη και ευχάριστη και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό.

Η θεραπεία εφαρμόζεται και σε άντρες που θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ονοματεπώνυμο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Τηλέφωνο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Email(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Ημερομηνία(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Κατάστημα(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Υπηρεσία(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?
Αφήστε το μήνυμα σας(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Παρακαλούμε επιλέξτε αυτό το πεδίο